Trên mạng Internet đã công bố video về việc các binh sỹ quân đội tiếp quản thông Zolotoye-4 thuộc tỉnh Lugansk.

​ Thôn Zalotoye đã nằm trong sự kiểm soát của chiến binh 4 năm qua.

Video cho thấy nhân dân địa phương đón các chiến sỹ bình thường, còn các chiến sỹ hứa sẽ giúp đỡ giải quyết các khó khăn trong đời sống sau khi chính quyền chính thức trở về với địa phương này.

Phía quân đội nói sẽ kiểm soát không chỉ có thôn này mà các con đường xung quanh, những con đường mà mới đây đã bị các nhóm chiến binh lợi dụng để buôn lậu và tập kích.

Золоте-4

#ООС #операція_ОС #Військовослужбовці окремої механізованої бригади зі складу Об'єднаних Сил на напрямку Попасна-Первомайське розвиваючи оборонні позиції, які були облаштовані воїнами бригад, що виконували завдання раніше, у взаємодії з ротою глибинної розвідки зі складу резерву Об'єднаних сил удосконалили та розвинули займане тактичне положення, утворивши нові опорні пункти та інші елементи бойового порядку, які в подальшому складуть повноцінну смугу забезпечення. Також було взято під контроль дороги, якими раніше внаслідок відсутності такого могли переміщатися диверсійно-розвідувальні групи та контрабанда. Вже зараз такі дії неможливі. Для населення Золотого-4 скеровується гуманітарна та соціальна допомога, розпочато вирішення індивідуальних запитів їх мешканців.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 2 липня 2018 р.

 

Nhân dân trong thôn có thái độ tốt đối với các chiến sỹ. Sắp tới sẽ có hàng hòa viện trợ nhân đạo được mang tới đây và thành lập lại các tổ chức xã hội ở địa phương.

Nguồn: Dialog.UA

»Cùng chủ đề